Foto's

Fotoserie studenten

Diversiteit in de school is in deze afbeelding terug te vinden in de identiteit van de persoon op de foto. Haar style geeft een duidelijke indruk. De camera op de foto staat centraal voor een onderdeel van de school.

Jezelf zijn staat centraal op het Mediacollege, vele studenten geven aan dat dit hier kan. Kai heeft geheel zijn eigen style ontwikkeld en is altijd te herkennen aan in ieder geval zijn muts.

Studenten geven aan zich blij en goed te voelen op school. Het meisje op de foto straalt blijheid en zelfvertrouwen uit. Haar style is weer anders dan de twee personen hiervoor, door de verschillende stylen is iedereen uniek.

De school wordt ook wel beschreven als ‘cool’. Joep straalt in deze foto een krachtige en coole blik uit. Ook hij heeft zijn eigen style, hij is te herkennen.

Een wide shot van Kim, Kim brengt haar style en identiteit ook duidelijk naar boven. De fashionable street style maakt haar.

Jezelf een twist geven door middel van sieraden en accessoires, kan je ook uniek maken. Iedereen is divers, de een wilt opvallen en de ander juist niet. Sieraden en accessoires kunnen het verschil maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *