Artikelen

Nieuwsbericht – Feest

Eindhoven trekt tijdens de carnaval periode ieder jaar meer en meer feestgangers naar zich toe. De Federatie Eindhovens Carnival (FEC) geeft aan nog meer en groter te willen gaan organiseren. 

Carnaval groeit ieder jaar verder door. Dit is ook wel te zien aan de feesttenten en andere feest faciliteiten die steeds langer op locatie blijven staan. Zo was er vorig jaar een nieuwe spiegeltent en bleef de polonaise een dag langer staan. ,,Bij de evaluatie was iedereen enthousiast. Vooral omdat iedere locatie een eigen doelgroep trekt”, aldus woordvoerder Hans Matheeuwsen. ,,De tent op de Markt was in de jaren ervoor gewoon te druk geworden.” 

De feesttent op het Stadhuisplein wordt door de organisatie net als vorig jaar meer naar smaak van de rustige carnavalsvierder georganiseerd. Waar bezoekers vorig jaar entree moesten betalen is het dit jaar gratis op zaterdag en zondag. Vrijdag wordt als extra dag toegevoegd. 

Chantal Prins 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *