Artikelen

Vooruitblik talkshow

Een talkshow gepresenteerd door MA studenten genaamd “De Jeugd” getuigd veel voorbereiding en veel samenwerking, aangezien MR en AV studenten hun krachten moeten bundelen. De talkshow belooft een groot spektakel te worden met verschillende interessante gasten, en vooral leuke en educatieve onderwerpen. Om iets meer duidelijkheid te krijgen over het programma hebben we een vooruitblik gemaakt om meer informatie te geven over de talkshow.

De presentators zijn er eigenlijk voor om het hele programma te dragen, hiervoor heb je natuurlijk goed gebekte en enthousiaste mensen nodig. Maar hier hoeft het Mediacollege geen zorgen om te maken, want ze hebben een stel goeie presentators aan de haak geslagen.

Ferry Floor en Marleen de Jong presenteren de Talkshow, en doen beide de opleiding Mediaredactie. Ferry staat bekend om zijn perfecte radiostem en verstand van alles wat met het koninklijk huis te maken heeft, en Marleen om haar grote algemene kennis en dat ze nooit een blad voor haar mond heeft. Dit duo sluit elkaar perfect aan en zijn essentieel om de talkshow goed te vullen.

De gasten zijn natuurlijk ook erg van belang, aangezien veel mensen een talkshow gaan kijken omdat er een interessante gast aan tafel zit. En interessante gasten zijn er zeker, we proberen het natuurlijk zo divers mogelijk te houden zodat er voor ieder wat wils is. Er komt een muzikant, een radio dj en een platenverkoper.

Een van de gasten is Bert Romeijn beter bekend als “ Bertje Doperwtje “ de straatmuzikant die bekend staat om zijn komische liedjes en groene kleding. Hij reist al jaren door Nederland om mensen op de hoogte te brengen van zijn liedjes over asbakken en kaboutertjes. Hij gaat het hebben over verschillende onderwerpen, en een gesprek met iemand die zoveel aan het rondreizen is kan nooit echt saai worden.

Het belooft een leuke uitzending te worden, er gaat veel gepraat worden over muziek en dit is natuurlijk omdat dit de jeugd erg bezighoudt. Maar het allerleukste aan de hele uitzending voor de kijkers gaat worden dat alles wat je ziet en hoort allemaal is gedaan door tieners, het gaat een groot samenwerkingsproject zijn van een grote groep tieners.

De uitzending duurt een half uur het is vanaf 11.30 tot 12.00, de uitzenddatum gaat later nog bekendgemaakt worden op onze social-media platformen. Het is mede mogelijk gemaakt door Mediacollege Amsterdam en de leerlingen van AV en MR, ga de uitzending zeker bekijken wanneer deze word uitgezonden want er zit veel werk in. Tot dan!

Door David Westmeijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *