Foto's

Fotoserie school

In de kantine van het Media College zitten de leerlingen vaak tijdens de pauzes. Op deze foto zie je een groep jongens die heerlijk van hun pauze geniet en hierbij onderling met elkaar praten.

Een jongen is aan het nadenken over welke keuze hij zou gaan maken bij het Nescafé apparaat. Doordat de keuze reuze is maakt dat het erg moeilijk.

Op het Media College zijn er verschillende krijt muren waarop je met krijtjes kan tekenen. Deze jongen is een zon met een gezicht aan het tekenen. Dit doet hij in zijn tussenuur van school.

Deze meiden zitten lekker in de pauze te genieten van hun broodje en met elkaar te kletsen. Bij de opleiding mediavormgeving is een hoekje waar lounge banken staan en daar zitten de meiden heerlijk te genieten.

Op de afdeling mediavormgeving staan lichttafels. De twee meiden die je ziet zijn bezig met hun ontwerpen en tekeningen op de lichttafel voor een opdracht van school.

Als je binnenkomt in de school heb je aan de zijkant heerlijke loungebanken staan. Dit meisje zat op een van die banken in het zonnetje en op haar telefoon te wachten tot dat haar les weer begon.

Door Linda Muilenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *