Foto's

Fotoreportage feest

Fotoreportage Feest 

1. 

Ik ging afgelopen zaterdag met drie andere vriendinnen naar Amsterdam om te feesten. We gingen naar het Leidse plein rond 21.00 uur met de bus. In de bus kwamen we een aantal mensen tegen die we kenden. 

2. 

Toen we aankwamen op het Leidse plein gingen we een stukje lopen om te kijken of we ergens wat konden drinken en om wat te eten. Samen met de vrienden van de bus hebben we bij een cafétje wat gedronken en hebben we daarna nog wat drinken gehaald bij de Albert Heijn.  

3.  

Het drinken dat we hebben gekocht bij de Albert Heijn hebben we buiten op gedronken omdat we daar nog meer mensen tegen kwamen die we kenden. We hebben daar gekletst met iedereen en zijn daarna verder gegaan. 

4.  

We zijn vanaf het Leidse plein naar de Kalverstraat gelopen om te kijken of we daar uit konden gaan en of iedereen naar binnen kwam. Toen we eenmaal in de rij stonden leek het ons toch niet leuk dus zijn weer weg gegaan. 

5.  

We zijn vanuit de Kalverstraat weer terug naar het Leidse plein gegaan om te kijken of het daar leuk was en waar we wellicht naar binnen wilde gaan. Ons leek het leuk om naar club Bubbels te gaan, alleen kwam niet iedereen binnen. 

6.  

We zijn daarom naar disco Dolly gegaan, een jonge club waar veel bekenden voor ons waren. We stonden in een lange rij te wachten tot we naar binnen mochten. Ook waren we erg gespannen omdat we graag naar binnen wilde, maar misschien niet binnen konden komen. 

7.  

Uiteindelijk is het ons gelukt om binnen te komen en hebben we met iedereen staan dansen die we kenden. We zijn tot vroeg in de ochtend door gegaan en we hebben het erg gezellig gehad.  

Fotoreportage  

Sana Helsloot  

MR2B 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *