Artikelen

Interview met Alpharock

Jeffrey Lens is geboren op 4 juli 1994 (25). Vanaf jongs af aan is Jeffrey al bezig met muziek. Hij komt dan ook uit een zeer muzikale familie. Toen hij 12 jaar was, was zijn droombaan dan ook om DJ te worden. Inmiddels zijn we 13 jaar later en heeft hij zelfs al een paar nummers uitgebracht. Zijn artiesten naam is dan ook Alpharock met 247.533 luisteraars per maand doet hij het dan ook erg goed.

“toen ik klein was zat ik al met een dj-boot op mijn kamer verschillende geluidsfragmenten samen te voegen”

Jeffrey Lens is momenteel werkzaam bij Spinnin Records. Daar checkt hij al het materiaal wat er binnen komt. Zo sturen verschillende producers demo’s naar hem en dan beoordeeld hij of die demo’s goed genoeg zijn voor Spinnin Records en of ze die nummers zouden uitbrengen. Spinnin Records werkt samen met grote artiesten; Afrojack, Kris Kross Amsterdam en Mike Williams.

Jeffrey Lens of dus beter bekend als Alpharock is nog jong en hij is nog lang niet klaar met zijn werk. Het is namelijk niet alleen zijn werk maar ook z’n hobby. Zelfs in zijn vrije tijd is hij hiermee bezig.

Nieuwsbericht van NIEUWEPLAAT.NL

Tijdens 3FM Serious Request 2017 verzorgde dj Julian Jordan een Knallende set op het marktplein in Apeldoorn. Tijdens deze set opende Jordan met een fijne maar, tot dan toe, onbekende track. Nu heeft de Amsterdamse. Daar werd dan eindelijk de plaat waar het omging gedropd. ‘Zero Gravity’ een samenwerking met de eveneens uit gelderland afkomstige dj Alpharock. Zin om vol energie je weekend in te gaan? Dan moet je deze plaat zeker even checken. Klik op de onderstaande link-

Door Isabel van Velzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *