Artikelen

Vooruitblik Talkshow: Muziek

De volgende talkshow van MaRequest, talkshow de jeugd komt er weer aan. De enige echte talkshow die wordt gemaakt door studenten van het Mediacollege in Amsterdam. Bij deze talkshow kom je meer te weten over wat jongeren hun bezighoudt over bijvoorbeeld school, muziek, feesten en geld. We hebben weer nieuwe gasten, nieuwe onderwerpen en nog veel meer.

Nu we het thema school hebben afgesloten, maken we ruimte voor een gloednieuw thema. Het thema van deze week is muziek en dat betekent dat alles in het teken zal staan op het gebied van muziek. Als presentatoren hebben we weer onze enige echte Marleen de Jong en Ferry Floor die beide de opleiding media-redactie medewerker volgen.

Alle gasten die we te zien zullen krijgen zitten allemaal op het Mediacollege in Amsterdam. Zowel leerlingen als docenten komen vertellen over hun passie voor muziek. De studenten die te gast komen delen allebei een passie voor muziek. Maar ze hebben wel allebei verschillende passies voor muziek. Als gasten hebben we onder andere Ischa. Ischa is een student van het Mediacollege. Zij doet opleiding AV (Audio Visueel) en zij maakt graag haar eigen muziek in haar vrije tijd. Ook hebben we een leerling van de opleiding geluidstechniek, Rick. Rick zit in zijn derde jaar en hij is DJ in zijn vrije tijd.

Niet alleen hebben we leerlingen die te gast zijn bij onze talkshow. Ook hebben we een docent uitgenodigd, Arthur Stam, die in zijn eigen band speelt. Hij is drummer in de band Disquiet. De band werd opgericht in 2008. De band bestaat uit Fabian Verweij (Gitarist), Frank van Boven (Basgitarist), Menno Ruijzendaal (Gitarist), Sean Maia (Zanger) en natuurlijk Arthur zelf die de drums bespeelt. In januari 2012 lanceert de band zijn eerste volledige album ‘Scars Of Undying Grief’. Momenteel schrijft Disquiet nieuw materiaal voor hun aankomende album. Wil je meer over de band weten? Neem vooral een kijkje op hun site!

Het wordt weer een mooie uitzending met gasten met diverse muziekpassies. Ook deze uitzending duurt van 11:30 tot 12:00. Wil jij niets missen van ons en wil jij meer te weten komen over ons? Hou dan vooral onze social media zoals Facebook en Instagram in de gaten voor meer nieuwtjes en hou ook onze site in de gaten voor meer artikelen, podcasts, video’s over bepaalde onderwerpen die wij elke week behandelen. Ga jij de volgende talkshow bekijken en kan je niet wachten welk onderwerp we volgende week gaan behandelen? Stay tuned en tot dan!

Door Lizzy van der Heijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *