Artikelen

WOO HAH!

WOO HAH! gaat in juli 2020 weer van start en net zoals elk jaar belooft dat weer een groot feest te worden. WOO HAH! is een jaarlijks festival, dat vanaf 2018 plaats vindt bij Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het festival is het grootste hiphop festival in Europa. Het festival biedt meer dan alleen een muziekprogramma: er is ook ruimte voor mode, sport en kunst. Het festival heeft een skate hall waar demonstraties plaatsvinden van professionele skaters en er is live graffiti op het festivalterrein.

Over het festival

Het hiphopfestival vindt sinds 2014 jaarlijks plaatsvindt in Tilburg. Het festival wordt georganiseerd door Mojo Concerts en 013 Poppodium binnen de Tilburgse Spoorzone. In 2017 groeit het festival voor het eerst naar een tweedaags evenement. In de op- en uitbouwfase krijgt het festival subsidie van Brabant. WOO HAH! Festival verhuist in 2018 naar een nieuwe locatie en groeit door tot een driedaags festival. Op het terrein bij Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek vindt op 13, 14 en 15 juli 2018 de eerste lustrumeditie van het hiphopfestival plaats.                    

De artiesten

Woensdag 27 november is de line-up bekend gemaakt, met als de eerste headline: Kendrick Lamar. Daarnaast zijn er nog eens 18 artiesten op de rekening toegevoegd: DaBaby, Ski Mask The Slump God, A $ A P FERG, Aitch, Lil Tecca, Lil Keed, Earthgang, Ashafar, HO9909, CHO, Santi, Tiffany Calver, Rimon, Zwangere Guy, Ares, Mensa & Gotu Jim. Het Nederlandse muziekfestival blijft voor zijn 7e jaar van kracht. Wat bewijst dat het niet alleen een bekend festival is in Nederland, maar ook een felle concurrent is over de hele wereld!

Accommodaties

Er zijn twee verschillende accommodaties waaruit je kan kiezen om te overnachten. Als eerst de Beekse Bergen: Overnacht in een van de luxe accommodaties in Beekse Bergen naast het festivalterrein. Er zijn verschillende opties beschikbaar, variërend van 4-persoons hutten tot 16-persoons hutten. De prijzen verschillen tussen €263,- tot €467,-. Deze huisjes zijn erg luxe met een badkamer, keukentje en goede bedden.
Als je wilt kamperen bij WOO HAH! maar niet geïnteresseerd bent in het meenemen van al je kampeerspullen, hebben ze de ideale oplossing voor je: Camp WOO HAH! Op kamp WOO HAH! zetten ze verschillende vooraf opgezette tenten op. Waaronder luchtbedden of veldbedden, met of zonder slaapzakken voor jou en je vrienden. Er zijn verschillende opties beschikbaar, waaronder tenten voor 2, 4 en 6 personen. Ook hier verschillen de prijzen tussen €125,- en €485,-.

Tickets

Een weekend incl. campside kost €189 en een weeknd excl. campside kost €154. De tickets zijn 7 december 2019 om 10.00 u beschikbaar. Lijkt dit jou wat? Wees er dan snel bij want ze zijn snel uitverkocht!

Door Sana Helsloot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *